TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI SI CONDITII

Pentru utilizarea site-ului/aplicatiei si aplicabile vanzarii

INFORMAȚII PRELIMINARE

 • Prezentul document intitulat “Termeni şi Condiții” constituie acordul legal dintre dumneavoastră în calitate de Client, Utilizator și / sau Vizitator şi Ostreria H, vizând utilizarea Site-ului, comanda de produse / servicii, accesarea şi folosirea facilităţilor Site-ului etc. Pentru utilizarea conformă a Site-ului, vă recomandăm să citiţi în prealabil aceşti Termeni şi Condiţii. Accesarea si vizitarea Site-ului, înregistrarea unui cont de utilizator/client, dar şi plasarea unei Comenzi înseamnă acceptarea în totalitate şi necondiţionată a acestor Termeni şi Condiţii.
 • Pentru a putea accesa în mod facil serviciile pe care vi le punem la dispoziție, trebuie să acceptați în mod neechivoc și în totalitate Termenii și Condițiile de față. Dacă nu sunteţi de acord să respectaţi aceşti Termeni şi Condiţii, fie chiar şi parţial, vă rugăm să nu utilizaţi Site-ul. De asemenea, dacă, în orice moment, aceşti Termeni şi Condiţii nu mai sunt acceptaţi de către dumneavoastră, vă rugăm să sistaţi imediat accesarea şi utilizarea Site-ului.
 • Termenii şi condiţiile pot fi modificate oricând, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Modificările şi informaţiile privind valabilitatea acestora vor fi postate pe acest site, în vederea informării celor interesați / vizați. Utilizatorii, Vizitatorii și Clienții trebuie să se raporteze la regulile, drepturi, obligaţiile, procedurile etc. prevăzute de Termeni şi Condiţii în formatul valabil la data interacționării cu Site-ul, fără a exista o obligaţie a Osteria H de a-i informa individual despre actualizări şi / sau modificări.
 1. Introducere

Website-ul https://osteriah.ro/  sunt operate de  Societatea Osteria H SRL, avand urmatoarele date de identificare:

 • Sediu in: Str. Calea Cisnadiei nr 8, Sibiu, Sibiu
 • Numar de inregistrare la Registrul Comertului:J32/1422/2022
 • Cod fiscal: 46433487
 • Contact: office@osteriah.ro
 • (denumita in continuare “Vanzatorul”);

Prezentele conditii (denumitie in continuare “T&C”) reglementeaza atat modalitatea de utilizare a website-ului/aplicatiei, cat si achizitionarea produselor/serviciilor prin intermediul acestora.

Politica de retur, politica de confidentialitate si de utilizare cookie, precum si oricare alte documente la care se face referire pe parcurs, constituie parte integranta din T&C si se considera acceptate de catre dvs. prin acceptarea T&C.

Prin utilizarea website-ului/aplicatiei, prin logarea in cadrul acestora si prin accesarea produselor/serviciilor oferite de Vanzator, acceptați T&C detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica T&C cu respectarea urmatoarelor conditii:

 • Modificare fara notificare prealabila, care va opera pentru comenzile finalizate ulterior publicarii;
 • Adaugarea unor noi reguli si restrictii privind produsele/serviciile comandate, fara notificare prealabila, care se vor aplica doar comenzilor initiate ulterior publicarii;
 • Modificarea sau actualizarea oricarui serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, fara notificare prealabila;
 • Modificarea Ofertei de vanzare, inainte ca acceptarea sa ajunga la Vazator.

Definitii

Termenii de mai jos vor avea urmatoarea semnificatie in cuprinsul acesui document, precum si a altor acte elaborate in legatura cu T&C:

 • Website:  https://osteriah.ro/
 • Utilizator – orice persoana fizica/juridica ce acceseaza, in orice mod, website-ul/aplicatia;
 • Cumparator – orice persoana fizica, avand varsta mai mare de 18 ani, si persoana juridica ce achizitioneaza produsele si/sau serviciile comercializate de Vanzator;
 • Vanzator –Societatea OSTERIA H SRL;
 • Comanda – solicitarea transmisa de catre Cumparator, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, in vederea achizitionarii produselor si/sau serviciilor comercializate online conform T&C;
 • Contract – acordul de vointa al partilor – Vanzator si Cumparator – format prin acceptarea Ofertei Vanzatorului de catre Cumparator; data incheierii Contractului se considera a fi data confirmarii expedierii de catre Vanzator prin urmatorul mijloc de comunicare office@osteriah.ro
 • Oferta Vanzatorului – se constituie din prezentele T&C, politicile publicate (de confidentialitate, utilizare cookie, retur/retragere etc) si toate conditiile speciale referitoare la un anumit produs/serviciu, cum ar fi dar fara a se limita la:
 • toate informatiile de pe website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • conținutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor si/sau Cumparatorilor de catre Vanzator, prin mijloace electronice si/sau oricare alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc, care poate fi probat, de catre Vanzator Utilizatorului si/sau Cumparatorului, conform datelor de contact, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • Produs ori Serviciu – reprezintă orice bun sau serviciu care este comercializat pe site-ul osteriah.ro.
 • Document / Politică de Utilizare / Termeni şi Condiții – prezenta Politică privind termenii şi condiţiile de utilizare a Site-ului, denumit şi Termenii şi Condițiile”, „T&C” sau „Politică”, care va guverna raportul contractual dintre Osteria H și Clienți, Utilizatori și / sau Vizitatori şi care va fi interpretată în conformitate cu legea română. Orice neconformitate sau nevalabilitate a unei părţi sau clauze din Termeni şi Condiţii cu alte prevederi legale aplicabile nu are efecte asupra valabilităţii şi legalităţii celorlalte prevederi din Politică.
 • Newsletter – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Vanzator, fara niciun angajament din partea acestuia;
 • Tranzactie – incasare/rambursare a unei sume in baza Contractului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri, indiferent de modalitatea livrarii;
 • Specificatii – descrierea produselor si/sau serviciilor, așa cum sunt precizate pe website/aplicatie.
 1. Formarea Contractului
 1. Prin inregistrarea unei Comenzi prin website/aplicatie, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
 2. Contractul se considera format si incheiat la momentul notificarii expedierii de catre Vanzator Cumparatorului, prin mijloacele de comunicare stabilite.
 3. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor si/sau serviciilor din comanda/Oferta, pentru motive intemeiate. O astfel de modificare va fi notificata Cumparatorului pe adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispoziția Vanzatorului. Cumparatorul poate modifica/anula noua Oferta, daca nu este de acord cu aceasta, iar Vanzatorul va returna suma platita de Cumparator termen maxim de 14 zile de la anulare.
 4. Cumparatorul este de acord cu emiterea si comunicarea facturii, la cererea acestuia, prin email la adresa indicata in cadrul comenzii.

III. Politica de vanzare online

 1. Va atragem atentia ca persoanele fizice pot efectua comenzi online doar daca au implinit varsta de 18 ani, de la care au capacitate de exercitiu deplina. Produsele/serviciile sunt furnizate doar pe teritoriul Romaniei.

Efectuarea unei comenzi presupune furnizarea urmatoarelor date personale, care sunt protejate conform politicii de confidentialitate publicate: Nume, Prenume, adresa livrare, nr. Telefon, adresa email.

Aceste date se regasesc si in baza de date a companiei S.C. OSTERIA H S.R.L.cu sediul in Sibiu, str. Calea Cisnadiei nr 8, in calitate de proprietar al website-ului.

Daca doar vizitati website-ul/ descarcati aplicatia, veti avea calitatea de Utilizator. Pentru a putea achizitiona produse/servicii, va trebui sa urmati procedura disponibila in website/aplicatie la sectiunea COMANDA PIZZA ONLINE.

Vanzatorul poate refuza solicitarea de inregistrare sau poate sterge conturi existente in masura in care constata ca informatiile furnizate sunt neconforme cu realitatea. De exemplu, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a sterge conturile create cu o adresa de email care nu apartine persoanei care creeaza contul. In urma stergerii contului, puteti pierde dreptul de garantie sau dreptul de a returna produsele. Prin urmare, este necesar sa va creati conturi de client cu adresa dvs. de email corecta.

 1. Vanzatorul va lua toate masurile pentru a se asigura ca informatiile disponibile pe website/aplicatie sunt corecte si complete. Cu toate acestea, in situatia in care exista erori, Vanzatorul le va indrepta in cel mai scurt timp posibil, fara notificarea prealabila a Cumparatorului. Acesta din urma are posibilitatea anularii comenzii, cu obligatia corelativa a Vanzatorului de rambursare a sumelor platite.

Vanzatrul isi rezerva dreptul de a anula Comenzile care privesc produse si/sau servicii afisate pe website/aplicatie ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori, prezinta preturi evident gresite/derizorii (preturi care pot fi, în mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de catre consumatorul mediu), cu consecința restituirii intregii sume platite de Cumparator in considerarea comenzilor anulate, daca acesta nu confirma comanda la preturile corectate.

 1. Este strict interzisa utilizarea website-ului/aplicatiei in scopul introducerii in mod deliberat a oricarui program sau material care poate fi tehnic daunator sau distructiv. Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la website/aplicatie, la serverul pe care este gazduit sau la orice alt server, calculator sau baza de date. Prin acceptarea T&C va angajati sa nu atacați website-ul/aplicatia prin intermediul unui atac de blocare a serviciului. Nerespectarea acestei clauze determina interzicerea accesului dvs. la website/aplicatie.
 2. Totodata, Vanzatorul nu garanteaza ca website-ul/aplicatia nu conține erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere sau orice alti factori similari. Vanzatorul nu este responsabil pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea website-ului/aplicatiei sau ca urmare a utilizarii informatiilor din continutul acestora.
 3. Linkurile afisate pe website/aplicatie,daca exista, apartinand tertelor parti au scop informativ si Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acestora si/sau produsele/serviciile comercializate prin intermediul lor.
 4. Vanzatorul va depune toate eforturile pentru livrarea tuturor produselor comandate/ prestarea serviciilor, dar isi rezerva dreptul, fara a prezenta motivele aferente, sa refuze o Comanda (inainte de a o fi confirmat expedierea). In cazul in care comanda este refuzata, Cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail.
 1. Produsele disponibile pentru comanda pot contine alergeni. Există 14 tipuri de alergeni, legiferaţi la nivel mondial, dintre care 8 sunt responsabili de 90% dintre alergiile alimentare, iar aici enumerăm: laptele, ouăle, peștele, fructele de mare, grâul, arahidele, nucile și soia.

Declararea alergenilor pe etichetele produselor alimentare este obligatorie începând din 13 decembrie 2014, în conformitate cu cerinţele Regulamentului UE 1169/2011 și se aplică pentru toate produsele alimentare, fie ele ambalate sau neambalate, altfel spus atât pentru produsele alimentare fabricate industrial și vândute prin magazine specializate, cât și pentru produsele alimentare preparate și vândute imediat în: restaurante, fast-food-uri, cofetării, etc.

In cazul in care cumparatorul are alergii pe care le cunoaste acesta trebuie sa le comunice vanzatorului la momentul comenzii.

 1. Pret si modalitate de plata
 1. Preturile afisate sunt exprimate in lei si inlcud toate taxele aplicabile, TVA fiind inclus in valoarea comenzii, cu cota legala aplicabila diferitelor produse in parte si daca este aplicabil.
 2. Preturile nu includ transportul sau alte servicii optionale, insa pretul acestora va fi afisat in cosul dvs. anterior finalizarii comenzii. In perioade de promotii transportul este gratuit si acest lucru se va afisa la momentul comenzii clar inainte de procesarea platii.
 3. Produsele si/sau serviciile oferite de Vanzator pot fi platite prin card bancar, cash (doar in cazul ridicarii personale a comenzii la vanzator) sau online.
 4.  Cardurile bancare acceptate sunt Visa si Mastercard precum si cele acceptate de procesatorul de plati cu care Vanzatorul este in relatie contractuala. Acestea vor fi vizibile in momentul comenzii clar pe pagina procesatorului de plati. Platile cu cardul efectuate pe website/aplicatie sunt securizate, iar platile sunt procesate de Banca Transilvania prin serviciul BT ePos (https://btepos.ro/e-commerce). Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa introduceti datele necesare autorizarii comenzii in platforma de plati, urmand instructiunile furnizate de aceasta platforma. Vanzatorul nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
 5. Platile in numerar se efectueaza ramburs la livrare, catre curierul desemnat, daca aceasta modalitate de comanda a fost selectata.
 6. In cazul platii prin card bancar, procesatorul de plati va bloca valoarea comenzii pe cardul dvs. Costul produselor si/sau serviciilor selectate va fi debitat din contul bancar de indata ce comanda dvs. sau parte din comanda dvs., ce doriti sa fie expediata separat, este completa si gata de expediere. In cazul in care comanda este anulata, procesatorul de plati va debloca valoarea acesteia in termen de obicei in 3 zile de la data anularii, insa poate dura pana la 30 zile, in functie de banca emitenta a cardului. In momentul in care se realizeaza creditarea, clientul primeste un mail cu niste detalii de genul RRN, in baza caruia poate suna la banca sa solicite returnarea mai rapida. Intrucat produsele comercializate de vanzator sunt comenzi speciale pentru vanzator, acestea nu se pot returna decat daca cumparatorul reclama o neconcordanta calitativa justificata, altfel returul de produse alimentare nu se accepta decat in limita legala impusa si cu respectarea normelor igienico sanitare.
 7. In eventualitatea unui control fiscal, pentru a asigura securitatea operatiunilor cu clinetii, Vanzatorul va poate solicita documente cu privire la comanda, prin email, sau documente care atesta adresa, copia actului de identitate, inainte de confirmarea comenzii. Intr-un astfel de caz, comanda se considera finalizata doar dupa primirea de catre Vanzator a documentelor solicitate, in lipsa lor Vanzatorul putand sa refuze comanda.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza comanda in situatia oricarei suspiciuni de frauda sau in cazul in care un client a comandat un numar neobisnuit de mare in raport cu specificul afacerii si uzantele comerciale sau daca comanda depaseste limita stocului uzual al vanzatorului si capacitatea acestuia de a produce preparatele in timpul solicitat de cumparator.

 1. Livrare/locul prestarii seviciului
 2. Livrarea produselor se va face contra-cost sau gratuit, în funcție de condițiile aplicabile Comenzii, care vor fi comunicate Utilizatorului înainte de finalizarea Comenzii. Utilizatorul va fi informat cu privire la modalitățile de livrare disponibile și va putea să aleagă una dintre aceste modalități anterior finalizării Comenzii. Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasării comenzii și nu va putea depăși termenul indicat la pct 3. Livrarea se face prin colaborator extern, la adresa specificată de client. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră.
 1. In cazul in care livrarea se face la o adresa la care locuiesc/isi desfasoara activitatea mai multe persoane, sunteti de acord ca produsele sa fie predate oricarei persoane indicate de dvs. in scris sau verbal.

In cazul in care livrarea presupune taxe suplimentare determinate din motive precum, dar nelimitate la locatie, lipsa unui raspuns la sosirea curierului, amanarea preluarii produselor sau altele asemenea, acestea vor fi suportate de dvs.

 1. Timpul de livrare maxim este de 180 minute si va fi comunicat de Vanzator la momentul confirmarii comenzii. Vanzatorul este indreptatit la prelungirea termenelor de livrare daca va suferi intarzieri sau obstructionari si/sau costuri suplimentare cauzate de autoritati sau ca urmare a unor schimbari in legislatie sau orice alte motive independente de vointa sa, cu perioada necesara depasirii acestor cauze, care va fi comunicata Cumparatorului.
 2. In cazul in care nu puteti prelua produsele livrate, veti fi contactat de catre reprezentantul curierului pentru cel mult 2 incercari de livrare, intr-un interval de 1 zi. Ulterior, coletul va fi returnat Vanzatorului.
 3. Produsele comandate se livreaza in SIBIU si imprejurimi.
  Program comenzi: Luni – Vineri 11:00 – 21:00, Sambata de la 15:00 la 21:00.
  Pentru comenzi care nu sunt cuprinse in aria de livrare a restaurantului veti fi informat telefonic sau pe e-mail privind comanda minima in lei si taxele suplimentare de transport.

Restaurantul isi rezerva dreptul ca in timp de 30 minute de la primirea comenzii sa anuleze comenzile care nu respecta criteriile mentionate mai sus (cu informare telefonica sau pe e-mail).

 1. Rezerva proprietatii
 1. Vanzatorul isi rezerva dreptul de proprietate asupra oricaror produse vandute pana la indeplinirea de catre Cumparator a tuturor obligatiilor sale, in special plata integrala.
 2. Cumparatorul este obligat sa semneze documentele de livrare, fara a fi afectat dreptul sau de a sesiza neconformitati cu Specificatiile sau defecte aparente, daca este cazul. Dispozitiile politicii de retur si a celei de garantie, conform naturii bunurilor, sunt aplicabile.
 3. De la semnarea documentelor de livrare, Cumparatorul preia riscul bunurilor. In situatia in care Cumparatorul/reprezentantul Cumparatorului nu este disponibil personal, poate desemna o terta persoana care sa preia produsele in numele sau. Reprezentantul Cumparatorului/persoana care preia bunurile trebuie sa aiba capacitate de exercitiu, respectiv sa fi implinit varsta de 18 ani, pentru a putea primi, in numele Cumparatroului, produsele. Cumparatorul intelege si este de acord ca Vanzatorul se bazeze pe instructiunile tertului desemnat ca si cum ar fi ale sale.
 4. Cumparatorul are dreptul de a reclama integritatea comenzii in termen de 10 minute de la primirea acesteia, telefonand la restaurant pentru a cere returnarea acestora.

VII. Drepturile de proprietate intelectuala privind continutul website-ului/aplicatiei;

Cumparatorul intelege ca toate informatiile din continutul website-ului/aplicatiei, care sunt proprietatea Vanzatorului sau colaboratorilor/partenerilor sai, nu vor fi folosite in niciun alt scop decat pentru incheierea Tranzactiei si ca nu este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terti, modificarea si/sau alterarea sau orice alta utilizare in afara scopului descris prin prezentul contract.

VIII. Durata contractului. Modalitati de incetare

 1. Contractul este in vigoare de la data confirmarii expedierii de catre Vanzator (momentul intrarii in vigoare) pana la data la care partile si-au indeplinit obligatiile rezultate din acesta.
 2. Contractul poate inceta prin:

-a) acordul partilor, transmis prin orice mijloc de proba, in scris;

-b) rezolutiunea declarata de oricare dintre parti pentru neindeplinirea obligatiilor de catre cealalta parte, transmisa in scris sau verbal, cu un preaviz de 30 minute;

-c) denuntarea unilaterala de catre Cumparator in conditiile stabilite de politica de retur si retragere, daca este aplicabila si cumparatorul este calificat drept consummator conform legilatiei romane;

-d) denuntarea unilaterala de catre Vanzator, in conditiile stabilite in contract.

Atat rezolutiunea, cat si denuntarea vor opera partial daca se refera doar la o parte dintre produsele/serviciile comandate, neafectand partea din contract executata corespunzator.

 1. Vanzatorul nu raspunde in niciun caz pentru beneficiu nerealizat sau alte pierderi viitoare, inclusiv pierderi de clientela, profit, productie etc.
 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea OSTERIA H SRL in calitate de proprietar al website-ului  https://Osteriah.ro/, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui utilizator care viziteaza acest site in vederea efectuarii comenzilor si rezervarilor online.

In conformitate cu Regulamentul (UE) 679/2016 – Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR) si a Legii de punere in aplicare a prevederilor GDPR, Societatea OSTERIA H SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale pe care ni le furnizati dumneavoastra prin completarea a formularului din pagina de finalizare comanda.

Societatea OSTERIA H SRL, se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul paginii web  https://osteriah.ro/termeni-si-conditii/  prin efectuarea comenzilor, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Datele colectate si/sau prelucrate:

– nume;

– prenume;

– telefon;

– adresa;

– adresa de e-mail;

Putem folosi adresa dvs de email sau numarul de telefon pentru a va contacta atunci cand apar oferte si promotii care va pot interesa.

Daca doriti sa nu mai fiti contactat, va rugam trimiteti un email la adresa: office@osteriah.ro impreuna cu toate datele de identificare.

 1. Alte clauze
 1. Cesiune: Cumparatorul nu are dreptul sa cesioneze, integral sau partial, Contractul ori sa inchirieze produsele pana la plata integrala a pretului, cu exceptia existentei unui acord scris al Vanzatorului. Vanzatorul are dreptul de a cesiona contractul, integral sau partial, precum si de a-l executa prin colaboratori/subcontractori.
 2. Forta majora: Aparitia in relatiile contractuale a unui caz de forta majora va determina suspendarea executarii contractului, sub conditia probarii acestuia prin certificat emis de autoritatile competente (CCIR). In cazul in care durata suspendarii este mai mare de 6 luni, contractul se considera incetat de plin drept pentru imposibilitatea executarii sale, conform dispozitiilor Codului civil.
 3. Notificari: Orice comunicare intre parti se va face prin email sau prin intermediul websiteului/aplicatiei, daca aceasta permite. Notificarile prin email pentru Vanzator se vor face la adresa mentionata in partea introductiva, iar pentru Cumparator la cea folosita pentru plasarea comenzii. Notificarile se vor transmite prin posta electronica (cu confirmare de trimitere)
 4. Nulitate: Daca oricare dintre clauzele contractului este declarata nula, aceasta nu va afecta restul clauzelor valide si, in cazul in care contractul nu poate fi executat in lipsa clauzei nule, Partile se obliga sa negocieze cu buna credinta o noua clauza care sa o inlocuiasca pe cea nelegala.
 5. Lege aplicabila/Litigii: Contractul este guvernat de legea romana, locul jurisdictiei fiind cel stabilit conform Codului de procedura civila.
 6. Consumatori: Consumatorii, astfel cum sunt definiti in legislatia romana, nu pot renunta la drepturile care le sunt garantate de lege. Orice clauza contractuala prin care se renunta sau se restrang in mod direct sau indirect drepturile prevazute de lege in favoarea consumatorilor nu este obligatorie pentru acestia.
 • Termenii și Condițiile din prezenta secțiune, precum și utilizarea site-ului nostru sunt guvernate de legile aflate în vigoare în România. În caz de apariţie a oricărui litigiu referitor la raportul contractual sau rezultat din sau în legătură cu încheierea, interpretarea, executarea ori încetarea acestuia, în cazul în care acesta implică Osteria H și o persoană juridică, acesta va fi soluţionat fie prin cereri adresate instanţelor judecătoreşti competente material din Mun. Sibiu, fie prin arbitrajul Curţii de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Sibu, conform procedurii acesteia şi de către un singur arbitru. Hotărârea este definitivă pentru părţi. Oricărei părţi îi este recunoscută posibilitatea alegerii uneia dintre cele două modalităţi de soluţionare a litigiilor. În cazul în care litigiul referitor la raportul contractul sau rezultat din sau în legătură cu încheierea, interpretarea, executarea ori încetarea acestuia implică Osteria H și o persoană fizică, acesta va fi soluționat de către instanțele judecătorești competente conform legii.
 • De asemenea, vă aducem la cunoștință că, dacă veți considera necesar, aveți posibilitatea de a utiliza platforma SOL (de soluţionare online a litigiilor), prezentă în interfaţa site-ului sau de formulare a unei plângeri adresate ANPC în vederea remedierii eventualelor divergențe ori probleme.

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

 • produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
 • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
 • produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Declaratie nutritionala.

F

Declaratie nutritionala.

Fiecare produs are indicata cantiatatea de ingrediente specifice tipului de pizza selectat.

300 g aluat contine: faina pizza -187,5g, apa -100g, sare de masa, ulei, drojdie uscata

Indicatii alergeni care se pot gasi in produs – lapte,gluten,mustar,telina ,

Valori nutriționale pentru 100 grame

Valoare Energetică: 225 Kcal / 838,54 Kj, Grăsimi: 8.5 g, Acizi Grași Saturați: 4,2 g, Glucide: 29,3 g, Zaharuri: 1,63 g, Proteine: 10,8 g, Sare: 1,43 g.

Acest document a fost actualizat la data de 15.03.2023.

Acest document a fost actualizat la data de 15.03.2023.